RSS

Ännu en kritiker får gå i Malmö

01 Jul

De mänskliga rättigheterna respekteras inte av Malmö kommun. Anställda som är kritiska och uttrycker sin kritik offentligt köps ut. Den senaste i raden rapporteras det om i dagens Sydsvenska.

Det är Anders Granberg som varit chef för skandalomsusade Aq-va kul vilket är ett badhus som Fritidsförvaltningen i Malmö misskött i flera år. Misskötseln har Granberg kritiserat och då väljer kommunen att köpa ut honom för futtiga fyra månadslöner.

Den viktiga gruppen lärare behandlas lika illa. Kritik av verksamheten accepteras inte. Den enhet som jag känner bäst är Utbildningsförvaltningen i Malmö med Mats Nilsson som direktör och gymnasiechef. Han struntar helt i kritik och tillåter inte att kritik t ex publiceras i personaltidningen edico vilken han är ansvarig utgivare för.

Att lärarna som skall forma våra ungdomar inte upplever en arbetsmiljö som är demokratisk är mycket allvarligt, men Malmös styrande bryr sig inte om det utan det socialdemokratiska styret är ”skylångt” ifrån sin ideologi om solidaritet och folkdemokrati. De har skapat en minidiktatur för sina anställda i Malmö vilket kan straffa sig i det långa perspektivet.

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på juli 1, 2007 i Mänskliga rättigheter

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: