RSS

Vi kan tyvärr inte längre stödja www.feliciasliv.se

21 Apr

Vi har under en längre tid stött Felicias mamma som kämpar för att hennes dotter skall få upprättelse eftersom hon misstänker att någon på ett behandlingshem bragt henne om livet.

Webbsidan, http://www.feliciasliv.se, innehåller dock grova utfall emot människor som är psykiskt sjuka, t ex Englas mördare, som säkerligen har en mycket allvarlig psykisk problematik och behöver avancerad hjälp. Felicias mamma skrev nyligen exempelvis om honom: ”JAG HOPPAS I ALLA FALL ATT NÅGON SKJUTER SKALLEN AV DEN GRISEN […] för så många han har förstört livet för!!” i Felicias Gästbok. Inlägg som säger emot denna hemska människosyn tas bort.

Wingrens Skrivinstitut och Dyslexia nätupplaga står för de mänskliga rättigheterna och alla människors lika värde oavsett vilka problem de hamnar i. Vi är mycket medvetna om att det är svårt att försvara när en man i medelåldern ger sig på en liten 10-årig flicka, men hat och våld emot en sådan person är säkert inte en lösning i ett civiliserat samhälle. Vår policy går därmed inte ihop med utfall som ovan och vi tar omedelbart bort alla länkar till sidan samt beklagar om någon undrat varför vi länkar till en sådan sida.

Annonser
 
2 kommentarer

Publicerat av på april 21, 2008 i Uncategorized

 

2 svar till “Vi kan tyvärr inte längre stödja www.feliciasliv.se

 1. Monica Björkman Ordförande

  juli 12, 2008 at 7:52 f m

  Det är hedrande att det finns människor som fortfarande står upp för alla människors lika värde. Tack!
  Hoppas solen skiner på dig och alla läsare.
  Med vänlig hälsning Monica Björkman ordförande i föreningen Socialombud

   
 2. Kristina

  april 15, 2009 at 4:34 e m

  Tack ! Hon har ju lagt upp sin Hemsida, med en Gästbok, där många hypoteser om det påstådda ”mordet” har skrivts. Eftersom A.P. skriver i förtäckta termer, så blir det många gissningar. Den som skriver något som A.P. inte gillar,t.ex. inte alls håller med henne i allt, den blir censurerad, och en del har t.o.m.blivit Polisanmälda. Vi tackar därför er, som inte godtar att någon på Nätet mobbar verbalt !

   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: