RSS

Företaget bakom Kattmodellen verkar skumt

08 Sep

cat in school2Det arbetas med det nya numret av Dyslexia nätupplaga där vi i en artikel granskar Kattmodellen. Deras VD, Patrick Lindblad, har nämligen gått ut och sagt att Alltomskolan kommit till strålande resultat och att på grund av detta bör skolorna köpa just Lindblads kurser, vilka är mycket, mycket dyra.

Kattmodellen.se ringdes upp och vi fick till svar: Ring inte mer hit! Frågan var: Vad heter ert företag? Det var Patrick Lindblad själv som svarade. Han lade luren i örat på oss.

Något är skumt med det företaget, om man inte ens vågar säga vad företaget heter. Andra har också vittnat om att man fått märkliga svar om man ringt dit.

Mer om detta i det nya numret, 4-5/2009 som snart kommer ut. Hela historien endast i betalversionen. Klicka här för att beställa en inloggning!

Annonser
 
4 kommentarer

Publicerat av på september 8, 2009 i Kattmodellen, Nytt nummer snart ute!

 

4 svar till “Företaget bakom Kattmodellen verkar skumt

 1. Robert Johansson

  september 8, 2009 at 2:41 e m

  När någon som du har kallat oss, charlataner och påstått att vår metod inte fungerar med verkliga dyslektiker så kan vi inte ta dig på allvar i någon form då du verkar för att försvåra dyslektikerns situation mer än att hjälpa dem.

  Att ignorera att vi har godkända diagnoser, accepterade av diverse organ inom det dyslektiska området, standardiserade tester och att dessa dyslektiker idag som varit testade och diagnostiserade inte är dyslektiker utan läser och skriver som alla andra efter kattmodellen är anmärkningsvärt från någon som dig som ska verka för dyslektikerns bästa.

  Allt som kommer från dig och denna website, är negativt, enbart för att smutskasta en innovatör och entreprenör som gör mer än all forskning, mer än FMLS och mer än vad du har gjort och kommer att göra för dyslektiker i din livstid.

  Du borde skämmas för att du motarbetar den enda effektiva lösning som finns för att lära barn och ungdomar kunna börja läsa och skriva som alla andra.

  Kattmodellen finns tillgänglig, fungerar, och smutskastning från bakåtsträvare som denna webbsida är bara beklagligt och synd om de som faktiskt fått effektiv hjälp av kattmetoden.

  Att ringa upp och vara oförskämd med en ton och sedan anklaga Patrick efter att ha varit direkt okunnig och ignorant av de resultat vi har som ingen annan har inom det dyslektiska området är för mig lite magstarkt.
  Det verkar som du har svårt att acceptera våra resultat som ingen annan har på verkliga dyslektiker?

  MVH

  /Robert Johansson
  Utvecklare av Kattmodellen.

   
 2. Wingren Tommy

  september 8, 2009 at 2:57 e m

  Jag brukar inte lägga mig i kommentarerna, men här måste jag:

  Att fråga: Vad heter ert företag, är alltså oförskämt?

  Reagerar man så, har man något att dölja.

  Den som är intresserad av Dyslexia nätupplagas granskning rekommenderas att läsa den kommande artikeln i 4-5/2009, som snart är ute. Jag blir själv förvånad hur illa det är och att skolor och privatpersoner betalar så mycket penningar för nästan ingenting, skrämmer verkligen i varje fall mig.

   
 3. Lindell

  februari 16, 2011 at 10:18 e m

  Huvudcoach Sthlm verkar företaget heta, det var inte så svårt att hitta utan patricks hjälp… Men det vore intressant att höra mer om kattmodellen. Tror du fortfarande att det är något skumt? Har du blivit övertygad? Jag har precis hört talas om den, så jag vet inte…

   
 4. Wingren Tommy

  februari 17, 2011 at 7:13 e m

  Ja, det är samma skumma företag, men med betydligt mera penningar, så de har kunnat uppdatera sin hemsida. Dessvärre finns till t o m kommuner som stödjer denna verksamhet, Dals-Ed, vilket är en katastrof.

   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: