RSS

Vad är det för människor som står bakom Kattmodellen?

08 Sep

The Emperor's New ClothesphRobert Johansson,” Utvecklare av Kattmodellen”, skriver så här om mig och min personlighet på Kattmodellens forum:

”Tydligen är detta en riktigt svårartad problematisk tragisk figur som inte kan acceptera våra resultat på verkliga dyslektiker och som mer är ute för att smutskasta och stjälpa än att hjälpa dyslektikerna överkomma sina svårigheter

Nedan är min respons, om den nu släpps igenom på webbsidan.”

Är detta verkligen seriöst? Och ja Robert, alla åsikter släpps igenom på den här bloggen. Dock inte rena oförskämdheter, ren trams och olagliga personangrepp.

Själva livsluften i ett demokratiskt samhälle är att i öppen kritisk debatt forma ett bättre samhälle. Men det är självklart något fruktansvärt för den som har något att dölja, som ni som företräder den s k Kattmodellen.

Vad som är extra intressant är att Patrick Lindblad, VD för kattmodellen.se, tidigare sysslat med IT, vilket han berättar om på hemsidan (”har en bakgrund i IT-branschen, bl a som IT-säkerhetschef på NordNet”).  Precis som den som ligger bakom Humanisterna, Christer Sturmark. Båda dessa herrar har nog förlorat sina inkomster i IT-branschen. De går istället storstilat ut i något kontroversiellt ämne, religion, dyslexi, kvittar tydligen vad, och försöker skapa en känsla av att de revolutionerar världen. Men gör de det?

Ni får naturligtvis själva bedöma detta, men för mig handlar detta emellertid endast om att göra stora förtjänster och det börjar Kattmodellen göra nu efter Alltomskolans test, som avsiktligt feltolkas av Patrick och Robert. Och det handlar  faktiskt om  verkligt stora summor. För praktiskt taget ingenting.(Inget fel att få stora inkomster för något bra, men att mer eller mindre lura folk, är verkligen inte okej.)

Vem skall säga till dessa unga herrar: Ni är faktiskt nakna?

Läs för allt i världen den kommande artikeln i Dyslexia nätupplaga, betalversionen, så får ni veta fler detaljer.

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på september 8, 2009 i Kattmodellen

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: